– Gastblog –

Ik ben Karly van Duivenvoorde van KDevents en dat bedrijf is eigenlijk toevallig tot stand gekomen. Al ruim 20 jaar ben ik druk met organiseren. Van verjaardagsfeestjes tot en met (voetbal)evenementen met 1000 kinderen en volwassenen. “Waarom maak je niet je werk van je hobby?”, is mij de afgelopen jaren al vaker gevraagd.

En dan ga je daar wat serieuzer over nadenken. Tot je tot de conclusie komt: doen! En zo is KDevents ‘geboren’. Wat mijn hobby is, wil ik graag omzetten in werk.

Bij vele evenementen zijn tenten nodig. En natuurlijk kun je die overal kopen of huren, maar vanaf dag 1 heb ik daar al contact over gehad met Arjan Bakkenes van Partytentverhuur DÉ TENT. Want zij zijn net als ik: bezig met ontzorgen. Al het organisatiewerk uit handen nemen, van diegenen die een evenement of feestje willen organiseren. Niet alleen in de mooie zomermaanden, want door hun toevoeging van ‘verwarming’ in hun tenten zijn zij jaarrond de ideale leverancier.

Daarom is er ook voor mij geen betere partij, als het gaat om een compleet pakket aanbieden! Voor elk (bedrijfs-)feest of evenement moet je zijn bij KDevents en Partytentverhuur DÉ TENT. Meer weten over KDevents? Hier lees je meer over wie Karly is, wat hij kan, wat hij doet en wat hij uitvoert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *