+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Het trouwseizoen is in volle gang en misschien komt jouw eigen bruiloft ook al steeds dichterbij. Trouw je dan ook nog eens in de achtertuin of ergens anders op een buitenlocatie en zoek je nog een perfecte partytent om tot in de late uurtjes in te dansen? Lees dan vooral even door. We geven je namelijk ook nog wat tips om de partytent te vullen én versieren.

Een partytent: dé musthave voor een zomerse bruiloft

Partytent huren

We weten het allemaal: het aanschaffen van een mega partytent is een behoorlijke aanslag op jouw trouwbudget. Dus waarom niet een partytent huren in plaats van kopen? Je kunt met de verschillende formaat partytenten namelijk precies de juiste grootte creëren. Heb je bijvoorbeeld een kleine groep gasten, kies dan voor de partytent 4×4 Of heb je een giga-gastenlijst en dus veel ruimte nodig? Kies dan voor de partytent 4×8 Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om verschillende tenten aan elkaar vast te maken, zodat je er nog meer mensen in kwijt kunt. Bekijk hier alle partytenten, want jouw favoriete uitvoering is vast te vinden.

Van statafels tot zaalstoelen

Ook handig: bij ons vind je naast partytenten ook verschillende soorten inrichting. We helpen je natuurlijk graag om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken. Denk bijvoorbeeld aan stoelen voor de ceremonie, statafels met barkrukken voor de receptie of juist een grote steigerhouten tafel om alle prachtige taarten op te presenteren.

De partytent versieren

Een partytent versieren kán een uitdaging zijn, maar met deze tips lukt het je zeker. Partytenten worden vaak als functioneel gezien en niet als ‘mooi’. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen luxe, zwarte partytenten in ons assortiment op te nemen. Daarnaast kun je de partytent natuurlijk ook zelf helemaal upgraden met versieringen. Gebruik bijvoorbeeld verschillende brede stroken stof en laat deze vanaf de nok naar de zijkant vallen. Gebruik twee kleuren, bijvoorbeeld wit en crème of beige, om het weddinggevoel helemaal af te maken. Wat ook heel veel sfeer geeft, zijn die té leuke lampionnen en pompoms. Bundel ze en zorg ervoor dat ze goed verdeeld door de partytent hangen. Oh, en vergeet de bloemen niet! En dan het liefst échte natuurlijk. Zorg er met witte sfeerverlichting voor dat de tent bij schemering nét die gezellige uitstraling heeft die een bruiloft nodig heeft.

Iedere bruiloft is anders en elke bruid en bruidegom heeft andere wensen. Wil je even met ons overleggen over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op of laat hieronder een berichtje achter, dan nemen wij contact met jou op.

En is je bruiloft nou al deze of volgende week? Geniet dan van de laatste voorbereidingen en werk rustig toe naar de mooie dag. Het wordt vast fantastisch. Schakel ons en onze partytenten vervolgens maar in om jullie 1-jarig jubileum te vieren!