5 tips voor het warm krijgen én houden van een partytent in de winter

5 tips voor het warm krijgen én houden van een partytent in de winter
Wij Nederlanders laten ons niet afschrikken door een beetje kou. Zo werd er In 1963 gewoon een Elfstedentocht gereden met temperaturen van -12 en zodra hier de sloten bevriezen zijn wij zelf vaak ook op het ijs te vinden. Maar wat doe je als je in de koude wintermaanden buiten een feestje wil gaan vieren? Je kunt wel een van onze partytenten neerzetten zodat je droog en uit de wind staat, maar dat betekent niet dat het ook gelijk lekker warm is. Wij hebben daarom voor jou onze vijf beste tips voor het warm krijgen én houden van een partytent in de winter opgeschreven: (meer…)

De vijf opvallendste Kersttradities ter wereld

De vijf opvallendste Kersttradities ter wereld
De Nederlandse gewoontes rondom Kerst zijn ons allemaal wel bekend. Skyradio die in oktober al begint met Kerstliedjes, een Kerstboom kopen en gezellig samen optuigen, veel te veel eten in huis halen voor Eerste en Tweede Kerstdag… en ga zo maar door. Maar wist je dat deze Kersttradities lang niet overal ter wereld hetzelfde zijn? Integendeel! Je komt over de hele wereld de raarste tradities tegen rondom Kerst. Wij hebben de vijf opvallendste Kersttradities ter wereld voor je op een rijtje gezet! (meer…)

20 tips voor een geslaagd feest

20 tips voor een geslaagd feest

De meest mensen hebben waarschijnlijk wel eens een feestje georganiseerd ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Als je jouw feestje naar een wat hoger niveau wil tillen, zal je daar enige management skills voor moeten bezitten. Er zijn namelijk heel wat dingen waar je aan moet denken om jouw feestje de geschiedenisboeken in te laten gaan als het feest van het jaar in plaats van het zoveelste ‘Nederlands-kringetje-feest’.

(meer…)

Vijf tips voor het vieren van Burendag 2018!

Vijf tips voor het vieren van Burendag 2018!
Het begon allemaal in 2006 als initiatief van Douwe Egberts: Burendag. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot een landelijk fenomeen waar steeds meer wijken en straten aan meedoen. In 2008 voegde ook het Oranjefonds zich als organisator bij het gezelschap. Alles staat tijdens Burendag in het teken van het vieren en bevorderen van contact tussen buren. Ben je van plan om dit jaar mee te doen aan Burendag 2018 op 22 september? Dan kun je deze vijf tips misschien goed gebruiken bij het organiseren ervan! (meer…)

Een partytent: dé musthave voor een zomerse bruiloft

Een partytent: dé musthave voor een zomerse bruiloft

Het trouwseizoen is in volle gang en misschien komt jouw eigen bruiloft ook al steeds dichterbij. Trouw je dan ook nog eens in de achtertuin of ergens anders op een buitenlocatie en zoek je nog een perfecte partytent om tot in de late uurtjes in te dansen? Lees dan vooral even door. We geven je namelijk ook nog wat tips om de partytent te vullen én versieren. (meer…)

Partytentverhuur DE TENT blijft vernieuwen!

Partytentverhuur DE TENT blijft vernieuwen!

Wij hebben de laatste tijd niet stilgezeten, gelukkig maar! Zo waren wij aanwezig bij Bourgondisch Kattuk van vv Katwijk en Quick Boys culinair met een groot aantal partytenten, statafels en andere inrichting. Om iedereen te kunnen blijven voorzien van het juiste formaat partytent en de geschikte inrichting, hebben wij de afgelopen tijd meerdere artikelen aan ons assortiment toegevoegd. In dit artikel lees je er alles over! (meer…)