Partytent: huren of kopen?

Partytent: huren of kopen?
Een vraag die wij regelmatig krijgen (en misschien heb jij het je ook wel eens afgevraagd): Waarom zou ik een partytent huren en niet kopen? Bij alle bekende bouwmarkten in Nederland zijn partytenten te koop en zelfs online zijn ze te bestellen. Waarom dan toch een partytent bij DE TENT huren? Daar zijn een aantal hele goede redenen voor! Je leest ze hieronder. (meer…)

Ideeën voor een onvergetelijk après-ski feest in eigen tuin!

Ideeën voor een onvergetelijk après-ski feest in eigen tuin!
Veel mensen kijken het hele jaar uit naar de voorjaarsvakantie, want dat is vaak de periode van de jaarlijkse skivakantie. Ga je dit jaar niet op wintersport en wil je toch wel dat heerlijke après-ski gevoel meemaken? Organiseer dan een après-ski feest in je eigen achtertuin! (meer…)

5 tips voor de ultieme winter BBQ

5 tips voor de ultieme winter BBQ
Steeds meer mensen doen het: een winterbarbecue organiseren! En dat is niet zo gek, aangezien we in de zomer bij de eerste zonnestralen de winterbarbecue al uit de schuur trekken. Wanneer het buiten 5 °C is en je graag een barbecue aan huis wil organiseren, moet je echter wel wat andere voorbereidingen treffen. Daarom hebben wij voor jou onze beste vijf winterbarbecue tips opgeschreven! (meer…)

5 tips voor het warm krijgen én houden van een partytent in de winter

5 tips voor het warm krijgen én houden van een partytent in de winter
Wij Nederlanders laten ons niet afschrikken door een beetje kou. Zo werd er In 1963 gewoon een Elfstedentocht gereden met temperaturen van -12 en zodra hier de sloten bevriezen zijn wij zelf vaak ook op het ijs te vinden. Maar wat doe je als je in de koude wintermaanden buiten een feestje wil gaan vieren? Je kunt wel een van onze partytenten neerzetten zodat je droog en uit de wind staat, maar dat betekent niet dat het ook gelijk lekker warm is. Wij hebben daarom voor jou onze vijf beste tips voor het warm krijgen én houden van een partytent in de winter opgeschreven: (meer…)

De vijf opvallendste Kersttradities ter wereld

De vijf opvallendste Kersttradities ter wereld
De Nederlandse gewoontes rondom Kerst zijn ons allemaal wel bekend. Skyradio die in oktober al begint met Kerstliedjes, een Kerstboom kopen en gezellig samen optuigen, veel te veel eten in huis halen voor Eerste en Tweede Kerstdag… en ga zo maar door. Maar wist je dat deze Kersttradities lang niet overal ter wereld hetzelfde zijn? Integendeel! Je komt over de hele wereld de raarste tradities tegen rondom Kerst. Wij hebben de vijf opvallendste Kersttradities ter wereld voor je op een rijtje gezet! (meer…)

20 tips voor een geslaagd feest

20 tips voor een geslaagd feest

De meest mensen hebben waarschijnlijk wel eens een feestje georganiseerd ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Als je jouw feestje naar een wat hoger niveau wil tillen, zal je daar enige management skills voor moeten bezitten. Er zijn namelijk heel wat dingen waar je aan moet denken om jouw feestje de geschiedenisboeken in te laten gaan als het feest van het jaar in plaats van het zoveelste ‘Nederlands-kringetje-feest’.

(meer…)