20 tips voor een geslaagd feest

20 tips voor een geslaagd feest

De meest mensen hebben waarschijnlijk wel eens een feestje georganiseerd ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Als je jouw feestje naar een wat hoger niveau wil tillen, zal je daar enige management skills voor moeten bezitten. Er zijn namelijk heel wat dingen waar je aan moet denken om jouw feestje de geschiedenisboeken in te laten gaan als het feest van het jaar in plaats van het zoveelste ‘Nederlands-kringetje-feest’.

(meer…)

Vijf tips voor het vieren van Burendag 2018!

Vijf tips voor het vieren van Burendag 2018!
Het begon allemaal in 2006 als initiatief van Douwe Egberts: Burendag. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot een landelijk fenomeen waar steeds meer wijken en straten aan meedoen. In 2008 voegde ook het Oranjefonds zich als organisator bij het gezelschap. Alles staat tijdens Burendag in het teken van het vieren en bevorderen van contact tussen buren. Ben je van plan om dit jaar mee te doen aan Burendag 2018 op 22 september? Dan kun je deze vijf tips misschien goed gebruiken bij het organiseren ervan! (meer…)

Een partytent: dé musthave voor een zomerse bruiloft

Een partytent: dé musthave voor een zomerse bruiloft

Het trouwseizoen is in volle gang en misschien komt jouw eigen bruiloft ook al steeds dichterbij. Trouw je dan ook nog eens in de achtertuin of ergens anders op een buitenlocatie en zoek je nog een perfecte partytent om tot in de late uurtjes in te dansen? Lees dan vooral even door. We geven je namelijk ook nog wat tips om de partytent te vullen én versieren. (meer…)

Partytentverhuur DE TENT blijft vernieuwen!

Partytentverhuur DE TENT blijft vernieuwen!

Wij hebben de laatste tijd niet stilgezeten, gelukkig maar! Zo waren wij aanwezig bij Bourgondisch Kattuk van vv Katwijk en Quick Boys culinair met een groot aantal partytenten, statafels en andere inrichting. Om iedereen te kunnen blijven voorzien van het juiste formaat partytent en de geschikte inrichting, hebben wij de afgelopen tijd meerdere artikelen aan ons assortiment toegevoegd. In dit artikel lees je er alles over! (meer…)

Hoe organiseer je… een babyshower?

Hoe organiseer je… een babyshower?
Het is niet meer weg te denken in de periode vlak voor het eind van je zwangerschap: de babyshower. Een feestje dat wordt georganiseerd voor jouw zwangere zus, vriendin of collega om te vieren dat ze een kindje krijgt. Maar wat houdt zo’n babyshower nou precies in, hoe organiseer je het en wat zijn de beste cadeautips? We zetten ze voor je op een rijtje! (meer…)

5 leuke en gemakkelijke cocktailrecepten

5 leuke en gemakkelijke cocktailrecepten

Een lekkere cocktail… Wie houdt er niet van? Vooral als het buiten wat warmer wordt en de avonden langer. Je hoeft niet altijd naar een fancy cocktailbar te gaan om een lekkere cocktail te drinken, je kunt het namelijk ook prima zelf doen! We hebben vijf recepten gekozen waar wij zelf heel blij van worden en die heel gemakkelijk zelf te maken zijn. Een cocktailshaker is hierbij handig maar zeker niet noodzakelijk. Met roeren kom je ook al een heel eind! Keep calm and have a cocktail… (meer…)