+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Kan jij het je nog voorstellen: De zenuwen die je vroeger als kind had voordat jouw partijtje begon? De uitnodigingen waren verstuurd, de taart (inclusief kaarsjes) stond klaar en je kon niet wachten tot je alle meegebrachte cadeautjes mocht uitpakken! Je bedacht samen met je vader en moeder wat je ging doen. Van koekjes bakken tot een speurtocht, iedereen had zo zijn of haar specialiteit. En natuurlijk: “Ik vertel niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee!”.

Tegenwoordig zijn er genoeg leuke dingen te verzinnen voor een origineel kinderpartijtje. Deze week geven we je 3 tips voor een geslaagd kinderpartijtje. En die zijn leuk joh, al zeggen we het zelf!

Kinderdisco

Eén van de allerleukste manieren om je kinderfeestje te laten slagen, is het organiseren van een kinderdisco. Vaak is het een hele organisatie en investering om dit door een team te laten organiseren. Hierbij wat praktische tips om de kinderdisco thuis te organiseren. Begin met een partytent 3×6 meter die wij natuurlijk graag voor je opbouwen. Versier de tent met ballonnen, slingers en maak gebruik van leuke lichteffecten. Zoek de leukste spotify disco playlist en vraag de kindjes vooraf om 10 liedjes op te schrijven die ze mooi vinden. Zo weet je meteen welke nummers je echt niet mag overslaan.

Kinderbootcamp & maak je eigen pizza

Nu de temperaturen weer langzamerhand wat beter worden, is het tijd voor OUTDOOR! Verzin een stoer fit- en funparcours, waarbij de kids al hun spieren trainen. Een soort van mini bootcamp. Je kunt uitnodigingen in bootcampstyle maken, de kids schminken en van een bandana voorzien. Schaf niet allemaal materiaal aan, maar wees creatief en gebruik je omgeving. Na een intensieve middag is het natuurlijk om goed te eten. Kan je dit niet in huis kwijt? De partytent 4×4 meter is perfect om een groepje kwijt te kunnen! Met een buffettafel vol met verse groenten stellen de kids hun eigen pizza samen.

De kracht van oud Hollandse spelletjes

Zit het weer niet mee? Zet dan een partytent 4×8 meter neer en ‘Let the oud Hollandse games begin’. De spelletjes hebben vaak een wat oubollig imago, maar wie houdt er nou niet van een potje sjoelen… Zet de buffettafel neer, sjoelbak erop en het eerste toernooitje gaat van start. En vergeet koekhappen, stoelendans en op stelten lopen niet. Voor de mensen die liever willen kijken hebben we natuurlijk ook gewoon een grote bartafel waar vandaan je de games kunt volgen.