Partytenten

Partytenten

Losse partytent 3×3
75,-

Budget pakket 3×3
110   95,-

Losse partytent 4×4
95,-

Budget pakket 4×4
130   115,-

Losse partytent 3×6
€105

Standaard pakket 3×6
167,50   130,-

Uitgebreid pakket 3×6
235   175,-

Losse partytent 4×6
125,-

Standaard pakket 4×6
187,50   150,-

Uitgebreid pakket 4×6
225   195,-

Losse partytent 4×8
165,-

Deluxe pakket 4×8
347,50   265,-

Losse partytent 5×5
150,-

Budget pakket 5×5
212,50   180,-

Standaard pakket 5×5
240,-    200,-

Uitgebreid pakket 5×5
307,50   250,-

Partytent huren

Een partytent huren voor uw eerstvolgende feestje is altijd een goed idee! Door een partytent te huren hoeft u hem namelijk niet te kopen en dat scheelt u weer opbergruimte in de schuur. Ook hoeft u niet meer bij de buurman aan te kloppen of u zijn partytent voor de zoveelste keer dit jaar mag lenen. Met een gehuurde partytent van DÉ TENT bent u verzekerd van gemak en kwaliteit. U zorgt voor de hapjes en de drankjes, wij zorgen voor de complete aankleding van uw feestje! Of het nu een verjaardag, barbecue, bedrijfsfeest of evenement is, bij ons vindt u een geschikte partytent.

Partytent huren in regio Leiden

Wilt u een partytent huren in regio Leiden? Dan bent u bij DÉ TENT aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten onder andere in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg maar ook in Wassenaar, Oegstgeest, Voorhout en Noordwijk. Huurt u bij ons een partytent en woont u binnen een straal van 10 kilometer rondom Rijnsburg? Dan komen wij de partytent en andere benodigdheden gratis bij u brengen, opzetten en weer ophalen.

Easy-up tent: gemakkelijk op te zetten

Alle partytenten die u bij ons huurt zijn zwarte easy-up tenten. Dit type tent is zeer gemakkelijk op te zetten en af te breken. De tent begint zeer compact van formaat maar kan binnen enkele seconden uitgevouwen worden tot het juiste formaat. Vervolgens kunt u de poten verstellen tot de gewenste hoogte. Een bijkomend voordeel van easy-up tenten is dat het dekzeil al aan de bovenzijde is bevestigd. Tenslotte hoeft u dus alleen nog maar de zijwanden te bevestigen en kan het feest beginnen. Of nog makkelijker: u laat het door ons doen! Wij komen de partytenten graag gratis voor u opbouwen en afbreken.

Partytenten in allerlei maten

Bij DÉ TENT kunt u partytenten huren in allerlei soorten en maten. Geeft u bijvoorbeeld een tuinfeest in een kleine tuin? Dan kunt u denken aan een partytent 3×3 meter. Ook kunt u bij DÉ TENT terecht voor het grotere werk, bijvoorbeeld wanneer u een evenement wilt organiseren. In dat geval is een partytent 4×8 meter waarschijnlijk heel geschikt. Voor ieder type feest vindt u bij DÉ TENT een geschikte partytent. Bent u ook benieuwd naar ons brede assortiment statafels, barkrukken en heaters, kijk dan eens op de inrichting pagina. Daar vindt u ook servies voor bijvoorbeeld tijdens een barbecue of groepsetentje.

Waterdichte en windwerende partytenten

Al onze tenten zijn waterdicht en worden standaard geleverd met zijwanden. Hierdoor bent u dus altijd bestand tegen slecht weer. Ons assortiment waterdichte partytenten bestaat uit tenten van de volgende formaten:
Partytent 3×3 meter
Partytent 4×4 meter
Partytent 3×6 meter
Partytent 4×6 meter
Partytent 4×8 meter

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van aankleding van onze partytenten? Kijk dan eens op onze inrichting pagina.