+31 6 144 828 18 info@detent.nl

8-hoekige carrouseltent

300,-

Deze achthoekige bar is erg fijn op een evenement, feest of bruiloft. De ronde vorm van de bar zorgt voor een open sfeer. Zo kunnen alle gasten rondom een drankje of cocktail bestellen. De bar wordt geleverd met een krijtbord rondom. Hier kun je bijvoorbeeld jouw actie van de week, een leuke slogan of een prijslijst kwijt. Je kunt de bar betreden door middel van een doorgang met deur. Zo kan je (personeel) gemakkelijk de bar in en uit. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

8-hoekige carrouseltent

300,-

Deze achthoekige bar is erg fijn op een evenement, feest of bruiloft. De ronde vorm van de bar zorgt voor een open sfeer. Zo kunnen alle gasten rondom een drankje of cocktail bestellen. De bar wordt geleverd met een krijtbord rondom. Hier kun je bijvoorbeeld jouw actie van de week, een leuke slogan of een prijslijst kwijt. Je kunt de bar betreden door middel van een doorgang met deur. Zo kan je (personeel) gemakkelijk de bar in en uit. 

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

De bar heeft een doorsnede van 5 meter en wordt standaard geleverd met overkapping met waterafstotende coating. Tevens is er ruimte voor een tap, tafel of koelkast.

Waarom zou je een carrouseltent 5 meter huren en niet kopen? In eerste instantie komt het neer op gemak.

Als je een carrouseltent bij Partytentverhuur DÉ TENT huurt, komen wij hem gewoon gratis voor je opzetten. De dag nadat je ‘m hebt gebruikt, ruimen we de partytent ook weer gratis voor je op. Verder kun je bij DÉ TENT de carrouseltent vullen met verschillende soorten inrichting. Denk aan barkrukken en verlichting. Ten slotte ben je bij ons verzekerd van kwaliteit. 

8-hoekige carrouseltent huren?

Heb je vragen over onze partytenten of twijfel je bijvoorbeeld over welk formaat je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel