+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Standaard statafel

15,-

Statafels zijn een essentieel onderdeel van de inrichting van onze partytenten. Heb je zelf geen statafels en kun je ze ook niet van iemand lenen? Dan is een statafel huren ideaal! Het is mogelijk om onze standaard statafels los te huren, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een partytent. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Standaard statafel

15,-

Statafels zijn een essentieel onderdeel van de inrichting van onze partytenten. Heb je zelf geen statafels en kun je ze ook niet van iemand lenen? Dan is een statafel huren ideaal! Het is mogelijk om onze standaard statafels los te huren, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een partytent.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Een andere super handige combi: statafels met losse wijnkoelers huren! In deze wijnkoelers kun je uiteraard een paar flessen wijn koud houden, maar je kunt er bijvoorbeeld ook bier, frisdrank of ijsklonten in kwijt. Hierdoor hoeven mensen niet elke keer heen en weer te lopen naar de bar en het geeft tegelijkertijd een gezellige uitstraling aan de statafel. Onze statafels worden bij de verhuur standaard geleverd met een luxe tafelhoes in de kleur zwart of wit. Door deze hoezen matchen de statafels qua uitstraling helemaal met onze partytenten en overige inrichting die je bij ons kunt huren. De statafels die wij verhuren hebben een hoogte van 1,10 meter en een tafelblad van 80 cm, wat een standaard afmeting is voor dergelijke statafels. 

Een bijkomend voordeel van onze statafels is dat het blad waterbestendig is. Het is dus niet erg als er drinken overheen valt tijdens het feest, iets wat vrij regelmatig voorkomt. Zoals eerder vermeld, kun je onze statafels gemakkelijk en in grote aantallen los huren. In sommige gevallen kan het echter ook interessant zijn om een statafels inclusief krukken te huren, bijvoorbeeld wanneer mensen liever niet de hele avond staan. Je kunt bij ons luxe barkrukken los huren in een set van vier, of in een set van vier barkrukken met een statafel erbij. Ga je liever voor een luxere variant van de statafel? Dan kun je ook onze steigerhouten statafels huren!

Standaard statafel huren?

Heb je vragen over onze statafels of twijfel je bijvoorbeeld over welk aantal je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Barkrukken met statafel set