Inrichting

Inrichting

Statafel standaard
15,-

Statafel steigerhout
25,-

Bartafel middelgroot
55,-

Bartafel groot
80,-

Buffettafel standaard
5,-

Buffettafel luxe
25,-

Barkrukken (set van 4)
15,-

1 statafel en 4 barkrukken (set)
27,50,-

Flame heater
40,-

Lounge heater
40,-

Sfeerverlichting gekleurd
7,50,-

Sfeerverlichting wit
7,50,-

Vloerspot LED
7,50,-

Wijnkoeler
25,-

Koelkast
45,-

Buffettafel incl. BBQ
60,-

Bestek (per stuk)
0,25,-

Borden (per stuk)
0,30,-

Champagneflutes (per stuk)
0,25,-

Wijnglazen (per stuk)
0,25,-

Bierglazen (per stuk)
0,20,-

Longdrinkglazen (per stuk)
0,20,-

Chromen afzetpaaltjes zwart (per stuk)
7,-

Chromen afzetpaaltjes rood (per stuk)
7,-

Warmtekanon
25,-

IJsemmer + tang
5,-

Garderoberek + hangers
15,-

Kop en schotel + lepel
0,75,- per set

Steigerhouten tafel
20,-

Luxe stoelen
2,50,- per stuk

Statafels, barkrukken en sfeerverlichting huren

Gaat u een feest of evenement organiseren en bent u op zoek naar statafels, barkrukken en/of sfeerverlichting? Dan bent u bij DÉ TENT aan het juiste adres! Naast diverse maten partytenten verhuren wij namelijk een breed assortiment inrichting en aankleding voor uw feest. Met de door u gehuurde inrichting van DÉ TENT bent u verzekerd van gemak en kwaliteit. U zorgt voor de hapjes en de drankjes, wij zorgen voor de complete aankleding van uw feestje! Of het nu een verjaardag, barbecue, bedrijfsfeest of evenement is, bij ons vindt u de geschikte inrichting en aankleding.

Statafels, barkrukken en sfeerverlichting huren in regio Leiden

Wilt u statafels, barkrukken en feestverlichting huren in regio Leiden? Dan bent u bij DÉ TENT aan het juiste adres! Wij verhuren statafels, barkrukken en sfeerverlichting onder andere in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg maar ook in Wassenaar, Oegstgeest, Voorhout en Noordwijk. Huurt u bij ons, naast een partytent, de inrichting voor uw feest en woont u binnen een straal van 10 kilometer rondom Rijnsburg? Dan komen wij alle benodigdheden gratis bij u brengen, opzetten en weer ophalen.

Statafels, bartafels en buffettafels huren

Bij DÉ TENT kunt u een keuze maken uit diverse soorten tafels om te huren voor tijdens uw feest of evenement. Zo vindt u bij ons standaard statafels met diverse kleuren hoezen naar keuze, maar ook steigerhouten statafels en zelfs steigerhouten bartafels met daarin een gashaard. Met een steigerhouten bartafel met gashaard maakt u ieder feest of evenement direct een stuk gezelliger en een bijkomend voordeel is dat u, ook als het wat kouder is, altijd lekker warm bij het vuur zit. U kunt er ook voor kiezen om normale statafels te huren in combinatie met een flame heater of lounge heater. Ook deze heaters kunt u bij DE TENT huren. Als u een buffet wilt serveren voor tijdens een barbecue of ander etentje, is een buffettafel een ideale oplossing. Bij DÉ TENT kunt u diverse buffettafels huren, waaronder een luxe steigerhouten buffettafel met zinken blad en ingebouwde BBQ.

Sfeerverlichting huren

Sfeerverlichting maakt een aangeklede partytent helemaal af. Als later op de avond donker wordt en de muziek wat harder gaat, zorgt partytentverlichting ervoor dat het feest net wat gezelliger wordt. Bij DÉ TENT kunt u diverse soorten sfeerverlichting huren om uw partytent mee aan te kleden. Denk hierbij aan gekleurde prikkabels en witte prikkabels met LED-lampen. Ook kunt u bij ons terecht voor vloerspot LED-verlichting om uw partytent mee aan te kleden. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van partytenten? Kijk dan eens op onze partytenten pagina.