+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Warmtekanon

25,-

Een warmtekanon is ideaal om te huren wanneer het buiten echt koud is. Met een warmtekanon op gas kun je grote ruimtes binnen een handomdraai warm krijgen en warm houden. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Warmtekanon

25,-

Een warmtekanon is ideaal om te huren wanneer het buiten echt koud is. Met een warmtekanon op gas kun je grote ruimtes binnen een handomdraai warm krijgen en warm houden.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Een warmtekanon is uiteraard niet alleen te huur in combinatie met een partytent. Je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken op een (overdekt) terras of veranda. Probeer er in zo’n geval wel altijd voor te zorgen dat het terras of de veranda zo veel mogelijk dicht is. 

Hierdoor ontsnapt er minder warmte en heb je minder gas nodig om het terras of de veranda warm te houden. De prijs voor het huren van een warmtekanon is namelijk zonder gas. Met het oog op de veiligheid, raden wij aan om altijd 75 cm ruimte rondom het warmtekanon vrij te houden.

Warmtekanon huren?

Heb je vragen over onze partytenten of twijfel je bijvoorbeeld over welk formaat je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel