+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Flame heater

45,-

Een flame heater is ideaal om te huren wanneer het buiten koud is. Met een flame heater op gas kun je een partytent binnen een handomdraai warm krijgen en warm houden. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Flame heater

45,-

Een flame heater is ideaal om te huren wanneer het buiten koud is. Met een flame heater op gas kun je een partytent binnen een handomdraai warm krijgen en warm houden.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

De piramidevorm van een flame heater zorgt ervoor dat de warmte evenredig wordt verdeeld van onder naar boven, waardoor de tent ook evenredig verwarmd wordt. Deze vorm zorgt er tegelijkertijd voor dat de vlam, die ontstaat bij het aansteken, tot bovenaan te zien is. Hierdoor geeft de heater direct een gezellige uitstraling aan de locatie. Met het oog op de veiligheid, raden wij aan om altijd 75 cm ruimte rondom de heater vrij te houden.

Een flame heater is niet uiteraard alleen te huur in combinatie met een partytent. Je kunt een staande heater bijvoorbeeld ook gebruiken op een (overdekt) terras of veranda. Probeer er in zo’n geval wel altijd voor te zorgen dat het terras of de veranda zo veel mogelijk dicht is. Hierdoor ontsnapt er minder warmte en heb je minder gas nodig om het terras of de veranda warm te houden. De prijs voor het huren van een flame heater is namelijk zonder gas.

Flame heater huren?

Heb je vragen over onze flame heaters of twijfel je bijvoorbeeld over het aantal dat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel