+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Standaard buffettafel

5,-

Een buffettafel is zeer veelzijdig, waardoor veel mensen er een of meerdere huren tijdens hun feest. Zo is een buffettafel bijvoorbeeld ideaal wanneer je voor een grote groep een barbecue gaat organiseren. Je kunt hier bijvoorbeeld het eten en drinken op uitstallen, zodat jouw gasten het zelf kunnen pakken. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Standaard buffettafel

5,-

Een buffettafel is zeer veelzijdig, waardoor veel mensen er een of meerdere huren tijdens hun feest. Zo is een buffettafel bijvoorbeeld ideaal wanneer je voor een grote groep een barbecue gaat organiseren. Je kunt hier bijvoorbeeld het eten en drinken op uitstallen, zodat jouw gasten het zelf kunnen pakken.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Onze party buffettafels worden ook regelmatig gebruikt wanneer mensen veel gasten over de vloer krijgen voor het diner maar niet genoeg ruimte aan de keukentafel hebben, bijvoorbeeld tijdens Kerst of Pasen. Het handige van onze party buffettafels is dat je ze gemakkelijk kunt opklappen wanneer je ze niet meer nodig hebt, bijvoorbeeld als je na de barbecue alle ruimte nodig hebt voor een dansvloer.

Dat maakt het huren van een buffettafel nog handiger! Wanneer je onze buffettafels bijvoorbeeld gaat gebruiken voor tijdens een diner of evenement, is het wel zo gezellig als er een mooie rok omheen zit. Daarom kun je bij ons ook voor €10 per extra een luxe rok bij de buffettafel huren.  

Standaard buffettafel huren?

Heb je vragen over onze standaard buffettafels of twijfel je bijvoorbeeld over het aantal dat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel