+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Wijnkoeler

25,-

Iedereen heeft dit waarschijnlijk wel eens meegemaakt: Je organiseert een feestje of barbecue en stopt de hele koelkast vol met bier, frisdrank en eten waardoor er geen ruimte meer is voor de wijnflessen (vooral door de onhandige vorm van de flessen). In zo’n geval is onze wijnkoeler de redder in nood! Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Wijnkoeler

25,-

Iedereen heeft dit waarschijnlijk wel eens meegemaakt: Je organiseert een feestje of barbecue en stopt de hele koelkast vol met bier, frisdrank en eten waardoor er geen ruimte meer is voor de wijnflessen (vooral door de onhandige vorm van de flessen). In zo’n geval is onze wijnkoeler de redder in nood!

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Deze wijnkoeler is een eye-catcher op ieder feest en is tegelijkertijd heel praktisch. Deze compacte koelkast zorgt er namelijk voor dat je maar liefst 28 flessen wijn koud kunt krijgen en houden! En dat in een compact formaat van slechts 60 cm x 35 cm x 45 cm. Door dit compacte formaat kun je de wijnkoeler bijvoorbeeld gemakkelijk kwijt op een buffet- of bartafel.

Uiteraard kun je deze wijnkoeler ook gebruiken voor het koelen van andere (fris)drank. Let er dan wel op dat het aantal flessen dat erin past zal verschillen. Hoe dan ook gaat deze wijnkoeler ervoor zorgen dat jouw feestje een nog groter succes wordt. Denk je dat je meer koelruimte nodig hebt? Dan kun je bij ons ook een (veel) grotere koelkast huren van maar liefst 330 liter.

Wijnkoeler huren?

Heb je vragen over onze wijnkoeler of twijfel je bijvoorbeeld over hoeveel frisdrankflessen of bierflesjes erin passen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel