+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Bartafel middelgroot

70,-

Onze steigerhouten bartafels zijn uniek in de regio en daarom zeer geliefd! Deze landelijke bartafel is voorzien van een middelgroot houten blad van 1 x 1,50 meter, waardoor je er gemakkelijk met zo’n 10 personen omheen kunt zittenLees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Bartafel middelgroot

70,-

Onze steigerhouten bartafels zijn uniek in de regio en daarom zeer geliefd! Deze landelijke bartafel is voorzien van een middelgroot houten blad van 1 x 1,50 meter, waardoor je er gemakkelijk met zo’n 10 personen omheen kunt zitten.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Wat deze middelgrote houten bartafel uniek maakt, is de gashaard die we in het midden hebben toegevoegd. Deze gashaard zorgt ervoor dat je tot in de late uurtjes in de partytent kunt blijven zitten, zonder dat je het koud krijgt. Tegelijkertijd zorgt de gashaard voor een unieke, gezellige sfeer in de partytent. De prijs van een steigerhouten bartafel kan flink oplopen wanneer je er een gaat aanschaffen. In veel gevallen is het dus voordeliger om een bartafel te huren. Dat scheelt ook weer een hoop opbergruimte in je schuurtje of garage!

Deze middelgrote bartafel wordt in veel gevallen tegelijkertijd met barkrukken gehuurd. Met een paar barkrukken om de bartafel heen, kan deze bijvoorbeeld ook prima dienen als eettafel voor tijdens een barbecue. Ook zijn de barkrukken ideaal voor wanneer je na het feest met een paar vrienden nog even wil blijven hangen in de tent om de avond gezellig samen af te sluiten. Je kunt onze barkrukken in sets van vier huren. De prijs voor het huren van deze houten bartafel is exclusief gas en exclusief barkrukken.

Bartafel middelgroot huren?

Heb je vragen over onze middelgrote steigerhouten bartafel of twijfel je bijvoorbeeld over welk formaat je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel