+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Kop en schotel met lepeltje

0,75,-

Het huren van kop en schotels met lepeltjes is ideaal wanneer je tijdens een feestje koffie wil serveren maar je zelf niet genoeg kopjes, schotels en lepeltjes hebt of deze liever niet gebruikt. Ook wanneer je geen zin/tijd hebt om na het feest alles zelf af te wassen, is het huren van kopjes, schotels en lepels een mooie uitkomst. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Kop en schotel met lepeltje

0,75,-

Het huren van kop en schotels met lepeltjes is ideaal wanneer je tijdens een feestje koffie wil serveren maar je zelf niet genoeg kopjes, schotels en lepeltjes hebt of deze liever niet gebruikt. Ook wanneer je geen zin/tijd hebt om na het feest alles zelf af te wassen, is het huren van kopjes, schotels en lepels een mooie uitkomst.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Voor €0,05 per stuk kunnen wij alles namelijk ook achteraf voor je afwassen. Op die manier kun jij gewoon genieten van het feest, zonder dat je tussendoor elke keer de keuken in moet duiken om af te wassen.

Kop en schotel met lepeltje huren?

Heb je vragen over onze kopjes, schotels en lepels of twijfel je bijvoorbeeld over hoeveel stuks je moet huren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel