+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Biertafel met banken

12,50,-

Deze biertafelset, bestaande uit een tafel en twee banken, is ideaal voor allerlei soorten feesten. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, een kinderfeestje of zelfs een feest in de stijl van het Oktoberfest. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Biertafel met banken

12,50,-

Deze biertafelset, bestaande uit een tafel en twee banken, is ideaal voor allerlei soorten feesten. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, een kinderfeestje of zelfs een feest in de stijl van het Oktoberfest.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Ben je van plan om een feest te geven waarbij veel mensen tegelijkertijd blijven eten? Dan is deze biertafelset ideaal! Anders dan de naam misschien doet vermoeden, is deze set namelijk zeker niet alleen geschikt voor de bekende bierfeesten.

Maar ook wanneer je bijvoorbeeld een kinderpartijtje gaat organiseren, is deze set erg handig. Door het gelakte hout en het stevige onderstel, kan de set wel wat hebben. Heb je de tafel en/of de banken niet meer nodig? Dan kun je ze gemakkelijk inklappen en aan de kant zetten!

Biertafel met banken huren?

Heb je vragen over onze biertafel met banken of twijfel je bijvoorbeeld over welk aantal je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel middelgroot

Standaard statafel