+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Witte sfeerverlichting

10,-

Sfeerverlichting is eigenlijk onmisbaar bij ieder type feest of evenement. En hoe makkelijk is het dan dat je deze sfeerverlichting gewoon bij ons kunt huren?! Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Witte sfeerverlichting

10,-

Sfeerverlichting is eigenlijk onmisbaar bij ieder type feest of evenement. En hoe makkelijk is het dan dat je deze sfeerverlichting gewoon bij ons kunt huren?!

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Sfeerverlichting is eigenlijk onmisbaar bij ieder type feest of evenement. En hoe makkelijk is het dan dat je deze sfeerverlichting gewoon bij ons kunt huren?! Onze witte LED-sfeerverlichting geeft een sfeervolle, luxueuze uitstraling aan iedere locatie. Laat die felle bouwlamp dus maar in de schuur staan! Je kunt onze witte sfeerverlichting gemakkelijk aansluiten op een standaard stopcontact.

Onze witte sfeerverlichting is in principe bedoeld voor binnen feesten, maar is door de rubberen afdichtring ook spatwaterdicht. Hierdoor kun je de feestverlichting bijvoorbeeld ook gebruiken bij een tuinfeest zonder overkapping. De totale lengte per kabel is 15 meter.

Witte sfeerverlichting huren?

Heb je vragen over onze witte sfeerverlichting of twijfel je bijvoorbeeld over het aantal dat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel