+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Garderobe-rek met hangers

15,-

Het is een bekend probleem voor veel mensen: Je organiseert een feestje en de kapstok is binnen no-time vol. Vervolgens gooit iedereen zijn of haar jas op de grond en ontstaat er een chaos in de hal. Deze chaos is verleden tijd met het garderoberek dat je bij ons kunt huren! Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Garderobe-rek met hangers

15,-

Deze 5×5 meter partytent is uitermate geschikt om te huren voor een klein en knus feestje. Afhankelijk van de inrichting kan je ongeveer 30 personen kwijt. Deze maat tent is ideaal geschikt voor de wat grotere tuinfeesten en zeker ook op evenementen te gebruiken voor bijvoorbeeld ontvangst- of verkleedruimte.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Dit garderoberek met hangers kun je door de wieltjes aan de onderzijde gemakkelijk overal neerzetten en naartoe rijden. Zo kun je het garderoberek aan het begin van de avond in de feestzaal of partytent neer te zetten, zodat iedereen zijn of haar jas eraan op kan hangen.

Vervolgens kun je het rek wegrijden naar een andere ruimte en aan het eind van de avond weer terughalen in de feestruimte. Zo kun je altijd optimaal gebruik maken van de ruimte en ziet het er altijd netjes uit.

Garderobe-rek met hangers huren?

Heb je vragen over ons garderobe-rek of twijfel je over het aantal hangers dat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel