+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Uitgebreid pakket 3×6

260,-   225,-

Deze 3×6 meter partytent is een mooie tussenmaat om te huren voor een smalle, lange tuin of ruimte. Afhankelijk van de inrichting kan je ongeveer 20-25 personen kwijt. Het uitgebreide pakket bestaat uit een partytent 3×6 meter, drie statafels met tafelhoes, twaalf barkrukken, een stuk verlichting en een flame- of loungeheater.  Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Partytent 3×6 uitgebreid pakket

260,-   225,-

Deze 3×6 meter partytent is een mooie tussenmaat om te huren voor een smalle, lange tuin of ruimte. Afhankelijk van de inrichting kan je ongeveer 20-25 personen kwijt. Voor grote evenementen is dit een prima maat tent om als garderobe of ontvangstruimte te gebruiken.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Waarom zou je een partytent 3×6 meter uitgebreid pakket huren en niet alle onderdelen los kopen? In eerste instantie komt het neer op gemak. Als je een partytent pakket bij Partytentverhuur DÉ TENT huurt, komen wij hem gewoon gratis voor je opzetten. De drie statafels met twaalf barkrukken, flame of lounge heater en verlichting nemen we natuurlijk ook meteen voor je mee. De dag nadat je ‘m hebt gebruikt, ruimen we de partytent ook weer gratis voor je op. Verder kun je bij DÉ TENT de partytent nog aanvullen met verschillende andere soorten inrichting. Denk aan een heerlijk warme heater als het buiten koud is. Ten slotte ben je bij ons verzekerd van kwaliteit, omdat we gebruikmaken van Easy-up partytenten. De Easy-Up partytenten zijn gemaakt om een flinke windkracht te weerstaan en houden nattigheid buiten door de waterafstotende coating.

De partytenten zijn niet alleen handig tegen de regen en wind, maar ook tegen zonlicht. Hierdoor kun jij onze partytent 3×6 meter altijd gebruiken, ongeacht het weer! Onze partytenten worden geleverd met vier zijwanden waarvan één met een raam, één met een deur en twee dichte zijwanden. Je kunt op het moment dat we de partytent voor je opzetten beslissen op welke manier je de zijwanden wilt indelen, afhankelijk van de locatie waar de partytent komt te staan. De zwarte kleur geeft onze tenten een luxe en professionele uitstraling, waardoor jouw feestje naar een nog hoger niveau wordt getild. Het partytent 3×6 uitgebreid pakket bestaat uit: Een partytent 3×6 meter, drie statafels met tafelhoes, twaalf barkrukken, een stuk sfeerverlichting, een flame of lounge heater.

Uitgebreid pakket 3×6 huren?

Heb je vragen over onze partytenten of twijfel je bijvoorbeeld over welk formaat je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel