+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Budget pakket 3×3

125,-   110,-

Deze 3×3 meter partytent inclusief budget pakket is uitermate geschikt om te huren voor een knus en klein feestje van maximaal 15 personen. Het budget pakket bestaat uit een statafel (kleur hoes naar keuze) met vier barkrukken en verlichting. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Partytent 3×3 budget pakket

125,-   110,-

Deze 3×3 meter partytent inclusief budget pakket is uitermate geschikt om te huren voor een knus en klein feestje van maximaal 15 personen. Het budget pakket bestaat uit een statafel (kleur hoes naar keuze) met vier barkrukken en verlichting.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Waarom zou je een partytent 3×3 meter budget pakket huren en niet alle onderdelen los kopen? In eerste instantie komt het neer op gemak. Als je een partytent pakket bij Partytentverhuur DÉ TENT huurt, komen wij hem gewoon gratis voor je opzetten. De statafel met vier barkrukken en verlichting nemen we natuurlijk ook meteen voor je mee. De dag nadat je ‘m hebt gebruikt, ruimen we de partytent ook weer gratis voor je op. Verder kun je bij DÉ TENT de partytent nog aanvullen met verschillende andere soorten inrichting. Denk aan een heerlijk warme heater als het buiten koud is. Ten slotte ben je bij ons verzekerd van kwaliteit, omdat we gebruikmaken van Easy-up partytenten.

De Easy-Up partytenten zijn gemaakt om een flinke windkracht te weerstaan en houden nattigheid buiten door de waterafstotende coating. De partytenten zijn niet alleen handig tegen de regen en wind, maar ook tegen zonlicht. Hierdoor kun jij onze partytent 3×3 meter altijd gebruiken, ongeacht het weer! Onze partytenten worden geleverd met vier zijwanden waarvan één met een raam, één met een deur en twee dichte zijwanden. Je kunt zelf beslissen op welke manier je de zijwanden wilt indelen, afhankelijk van de locatie waar de partytent 3×3 komt te staan. De zwarte kleur geeft onze tenten een luxe en professionele uitstraling, waardoor jouw feestje naar een nog hoger niveau wordt getild. Het partytent 3×3 budget pakket bestaat uit: Een partytent 3×3 meter, een statafel met tafelhoes, vier barkrukken en een stuk sfeerverlichting.

Budget pakket 3×3 huren?

Heb je vragen over onze partytenten of twijfel je bijvoorbeeld over welk formaat je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel