+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Partytent 5×5

170,-

Deze 5×5 meter partytent is uitermate geschikt om te huren voor een gezellig feestje. Afhankelijk van de inrichting kan je ongeveer 30 personen kwijt. Dit formaat tent is ideaal geschikt voor de wat grotere tuinfeesten en zeker ook op evenementen te gebruiken voor bijvoorbeeld ontvangst- of verkleedruimte. Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Partytent 5×5

170,-

Deze 5×5 meter partytent is uitermate geschikt om te huren voor een klein en knus feestje. Afhankelijk van de inrichting kan je ongeveer 30 personen kwijt. Deze maat tent is ideaal geschikt voor de wat grotere tuinfeesten en zeker ook op evenementen te gebruiken voor bijvoorbeeld ontvangst- of verkleedruimte.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Waarom zou je een partytent 5×5 meter huren en niet kopen? In eerste instantie komt het neer op gemak. Als je een partytent bij Partytentverhuur DÉ TENT huurt, komen wij hem gewoon gratis voor je opzetten. De dag nadat je ‘m hebt gebruikt, ruimen we de partytent ook weer gratis voor je op. Verder kun je bij DÉ TENT de partytent vullen met verschillende soorten inrichting. Denk aan statafels met bijpassende barkrukken, verlichting en een heerlijk warme heater als het buiten koud is. Ten slotte ben je bij ons verzekerd van kwaliteit, omdat we gebruikmaken van Easy-up partytenten.

De Easy-Up partytenten zijn gemaakt om een flinke windkracht te weerstaan en houden nattigheid buiten door de waterafstotende coating. De partytenten zijn niet alleen handig tegen de regen en wind, maar ook tegen zonlicht. Hierdoor kun jij onze partytent 5×5 meter altijd gebruiken, ongeacht het weer! Onze partytenten worden geleverd met vier zijwanden waarvan één met een raam, één met een deur en twee dichte zijwanden. Je kunt zelf beslissen op welke manier je de zijwanden wilt indelen, afhankelijk van de locatie waar de partytent komt te staan. De zwarte kleur geeft onze tenten een luxe en professionele uitstraling, waardoor jouw feestje naar een nog hoger niveau wordt getild.

Partytent 5×5 huren?

Heb je vragen over onze partytenten of twijfel je bijvoorbeeld over welk formaat je kwijt kunt / nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel