+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Stretchtent 10×7,5

900,- (twee voor 1.600)

Deze topkwaliteit stretchtent is ideaal voor bruiloften, festivals en grotere feesten en partijen. Onze stretchtenten zijn 100% waterdicht en door spanbanden en sterke grondpennen zijn ze optimaal bestand tegen wind. Daarnaast zijn deze stretchtenten brandwerend volgens de Duitse B1- en Spaanse M2-norm. Alles voor een veilig en geslaagd feestje! Lees meer

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Stretchtent 10×7,5

900,- (twee voor 1.600)

Deze topkwaliteit stretchtent is ideaal voor bruiloften, festivals en grotere feesten en partijen. Onze stretchtenten zijn 100% waterdicht en door de sterke grondpennen zijn ze optimaal bestand tegen wind.

N

24/7 bereikbaar

N

Gratis op- en afbouwservice

N

Gratis breng- en ophaalservice

Wanneer de eerste zonnestralen doorbreken in Nederland is het tijd voor festivals en buiten-feestjes en deze stretchtent is daar ideaal voor! Met een stretchtent creëer je binnen een handomdraai een grote overdekte ruimte waar mensen schaduw kunnen vinden als de zon voluit schijnt. Tegelijkertijd kan deze overdekte ruimte gebruikt worden wanneer er een typisch Hollands buitje over trekt. Onze stretchtenten zijn dus multi-inzetbaar!

De grondoppervlakte die je met deze stretchtent overdekt, is 10 bij 7,5 meter waardoor er staand al gauw zo’n 65 personen in passen. Wil je meer personen een droog plekje in de schaduw bieden? Dan kunnen wij onze twee stretchtenten ook aan elkaar koppelen, waardoor de capaciteit dus verdubbeld wordt. Qua inrichting van de stretchtent is er van alles mogelijk, van verlichting tot statafels en barkrukken.

Stretchtent 10×7,5 huren?

Heb je vragen over onze stretchtenten of twijfel je bijvoorbeeld over bijpassende inrichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

T   +31 6 144 828 18

M  Info@detent.nl

 

Bekijk ook

Partytent 3x6

Bartafel groot

Standaard statafel