+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Ben je van plan om binnenkort je verjaardag, jubileum of ander feest te vieren en wil je daarvoor een partytent huren? Dan weet je waarschijnlijk al wel dat je bij Partytentverhuur DÉ TENT moet zijn! Maar weet je ook welk formaat je moet hebben voor het aantal personen dat je hebt uitgenodigd?

Hoeveel personen passen er in onze partytenten?

Partytenten zijn er in allerlei formaten, dus om jou te helpen bij het vinden van de juiste tent hebben wij alle benodigde informatie voor je op een rijtje gezet.

Partytent 3×3 meter

Het kleinste formaat partytent is de 3×3 meter. Dit formaat partytent is ideaal voor een knus feestje van maximaal 15 personen. Een voordeel van dit formaat tent is dat je hem in (bijna) iedere tuin wel kwijt kunt. Dit formaat partytent wordt ook geregeld gebruikt als ‘bijzettent’ voor wat grotere evenementen, bijvoorbeeld als overdekte garderobe. Je kunt dit formaat tent ook als voordeelpakket, inclusief inrichting huren: Budget pakket 3×3 meter met daarin een statafel, vier krukken en sfeerverlichting.

Partytent 4×4 meter

Een formaat groter dan de 3×3 is de 4×4 meter partytent. Wij adviseren een 4×4 tent voor een feestje met ongeveer 20 personen. Dit formaat tent wordt, net als de 3×3, regelmatig gebruikt als bijzettent of als uitbreiding van een groter formaat tent. Je kunt dit formaat tent ook als voordeelpakket met inrichting huren: Budget pakket 4×4 meter met daarin ook een statafel, vier krukken en sfeerverlichting.

Partytent 3×6 meter

Heb je een smalle maar wel diepe tuin, dan is een partytent 3×6 waarschijnlijk geschikt voor jouw feestje. Qua m² is deze tent net iets groter dan de 4×4, waardoor je in deze tent ongeveer 25 personen kwijt kunt. Je kunt dit formaat tent twee verschillende voordeelpakketten huren: Standaard pakket 3×6 meter of Uitgebreid pakket 3×6 meter. Het Standaard pakket bevat twee statafels, acht barkrukken en sfeerverlichting. Het Uitgebreid pakket bevat drie statafels, twaalf barkrukken, een flame of lounge heater en sfeerverlichting.

Partytent 4×6 meter

Voor de wat grotere partijen kun je onze partytent 4×6 gebruiken. Dit grote formaat tent biedt namelijk ruimte aan zo’n 30 personen. Deze tent is ook groot genoeg om een middelgrote bartafel (1 bij 1,5 meter) of grote bartafel (1 bij 2,5 meter) in kwijt te kunnen, zonder dat de partytent in één keer vol staat. Ook de partytent 4×6 kun je als twee verschillende voordeelpakketten huren: Standaard pakket 4×6 meter of Uitgebreid pakket 4×6 meter. De inrichting van deze pakketten komt overeen met de inrichting van de Standaard en Uitgebreide pakketten van de 3×6 partytenten.

Partytent 4×8 meter

Het grootste formaat partytent dat je bij DÉ TENT kunt huren, is de partytent 4×8 meter. Dit formaat tent is geschikt voor feestjes met maximaal 35 personen. Ook is deze partytent ideaal voor grotere evenementen van bijvoorbeeld bedrijven of sportclubs. Ook deze partytent kun je als pakket huren, namelijk het 4×8 Deluxe pakket. Met dit pakket ben je verzekerd van een gezellig en warm onderkomen door de grote steigerhouten bartafel, flame of lounge heater, twee statafels, acht krukken en sfeerverlichting.

& Binnenkort online… De Partytent 5×5 meter. We houden je op de hoogte!

Heb je na het lezen van dit artikel nog twijfels over welke partytent geschikt is voor jouw feestje? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de geschikte tent en zijn 24/7 bereikbaar. Wij hebben de verschillende formaten tenten voldoende op voorraad, dus het combineren van meerdere tenten behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij komen wij jouw partytent gratis bezorgen als je in een straal van 10km rondom Rijnsburg woont en het opzetten en afbreken doen we altijd gratis!