+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Of je nou een verjaardagsfeest, zo’n toffe winterbbq of babyshower organiseert, een partytent is een heel belangrijk onderdeel van jouw feest. De partytent moet staan als een huis en het moet zó gezellig aanvoelen dat het feest direct kan beginnen! Het is daarom helemaal niet zo gek dat je rekening houdt met het volgende, voordat je een partytent huurt:

Een partytent huren: waar houd je rekening mee?

Hoeveel personen komen er?

Organiseer je een klein of bescheiden feestje, dan voldoet een partytent 3×3 meter of partytent 4×4 meter prima. Deze twee partytenten zijn uitermate geschikt voor een knus feestje van 15 tot 20 personen. Ben je van plan om de hele buurt uit te nodigen voor de jaarlijkse burendag, dan kun je misschien beter kiezen voor een partytent 3×6 meter of 4×8 meter. Of misschien zelfs twee, als de héle buurt inclusief kids aanwezig is! De partytenten zijn namelijk geschikt voor ongeveer 30-35 personen. Weet je hoeveel personen er ongeveer aanwezig zijn, maar twijfel je? We geven je graag advies over de grootte van de partytent!

Waarmee wil ik de tent aankleden/inrichten?

Na het kiezen van de juiste formaat partytent, ga je over op het inrichten en aankleden van jouw feestje! Hou er bijvoorbeeld rekening mee of je een ‘zitfeestje’ geeft of dat er voornamelijk gedanst wordt. Een aantal statafels met barkrukken zijn dan geen overbodige luxe. Verder breng je warmte door een heater neer te zetten. Net dat extra sfeertje nodig? Kies dan voor gekleurd lichtsnoer.

Hoe kan ik het mijn gasten zo comfortabel mogelijk maken?

Vanaf het moment dat je gasten arriveren, wil je natuurlijk dat ze van alle gemakken voorzien zijn. Bedenk vooraf dan ook goed of je bijvoorbeeld alle jassen van jouw gasten kwijt kan. Lukt dat niet? Huur dan een kledingrek bij! Blijven alle gasten eten? Dan raden we je aan om, naast glazen, ook borden en bestek te huren. Hoe super fijn is het als je niet nog uren staat af te wassen na je feestje…

Hoe laat wil ik de tent op- en afgebouwd hebben?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gestrest begint aan je eigen feestje… Bedenk je vooraf dan ook goed hoe laat we de partytent en de inrichting (gratis) voor je klaar moeten zetten. Woon je in of rondom Rijnsburg? Dan brengen we alle spulletjes gratis naar je toe. Laat ons dat werk maar doen, terwijl jij nog even de puntjes op de ‘i’ zet, voordat het feest losbarst!

Organiseer jij binnenkort een feestje en heb je een partytent nodig? Wij kunnen je vast verder helpen. Laat een reactie achter of neem contact met ons op. We zorgen er in ieder geval voor dat jouw feestje een topfeestje wordt!

Volg onze facebookpagina om te zien wat we allemaal voor je kunnen regelen.