+31 6 144 828 18 info@detent.nl
Een vraag die wij regelmatig krijgen (en misschien heb jij het je ook wel eens afgevraagd): Waarom zou ik een partytent huren en niet kopen? Bij alle bekende bouwmarkten in Nederland zijn partytenten te koop en zelfs online zijn ze te bestellen. Waarom dan toch een partytent bij DE TENT huren? Daar zijn een aantal hele goede redenen voor! Je leest ze hieronder.

Partytent: huren of kopen?

1. Gemak

Het in elkaar zetten en uit elkaar halen van een partytent is vaak een ingewikkelde bezigheid. Je krijgt een doos met allerlei losse stangen, een paar verbindingsdelen en een gebruiksaanwijzing en meer niet. En als je dan eindelijk het geraamte hebt staan, moet je het tentdoek er nog goed overheen krijgen. Allemaal gedoe dus. Als je een partytent bij DE TENT huurt, komen wij hem gewoon gratis voor je opzetten! De dag na het feestje ruimen we de tent ook weer gratis voor je op. Hartstikke makkelijk dus. En als je in een straal van +/- 10 km rondom Rijnsburg woont, komen we de partytent ook nog gratis brengen en ophalen!

 

2. Kwaliteit

Goedkoop is vaak duurkoop. Dat geldt ook voor partytenten. De partytenten die je bij bouwmarkten of de Action koopt zijn vaak wel aantrekkelijk qua prijs, maar kunnen vaak niet goed tegen een stootje. En wanneer je in een land als Nederland woont, moet een partytent daar zeker tegen kunnen. Als je een partytent bij DE TENT huurt, ben je verzekerd van kwaliteit! Onze easy-up tenten zijn gemaakt om een flinke windkracht te weerstaan en houden nattigheid buiten door de waterafstotende coating. Hierdoor kun jij onze partytenten altijd gebruiken, ongeacht het weer!

 

3. Luxe uitstraling

De gemiddelde tent die je online of in de winkel kunt kopen, ziet er over het algemeen niet echt luxe uit. Vaak zijn deze partytenten (deels) wit, waardoor ze er na een aantal feestjes al vies uitzien. Wanneer je je partytent bij ons huurt, ben je verzekerd van een partytent met een luxe uitstraling. De zwarte kleur geeft onze tenten een stijlvolle uitstraling waardoor jouw feestje naar een (nog) hoger niveau wordt getild!

 

4. Inclusief inrichting

Met alleen een partytent ben je er nog niet. De gemiddelde Nederlander heeft geen statafels, barkrukken en heaters in zijn schuurtje staan. Daarom kun je bij DE TENT ook partytent pakketten bestellen! Deze pakketten bestaan altijd uit een bepaald formaat partytent, een of meerdere statafels met bijpassend aantal barkrukken en verlichting. Bij het deluxe pakket zit zelfs een unieke steigerhouten bartafel met ingebouwde vuurhaard! Je kunt al deze items uiteraard ook gewoon los toevoegen aan jouw wensenlijst. Huur bijvoorbeeld een heerlijk warme heater als het buiten koud is, een grote koelkast voor extra koelruimte of glazen wanneer je geen zin hebt om zelf af te wassen. Neem eens een kijkje in ons Inriching-assortiment om alle mogelijkheden te ontdekken! En hier vind je ons aanbod Partytenten.

 

Nu hebben we wel genoeg over onszelf gepraat, toch? Wat vind jij een doorslaggevende reden om een partytent te huren in plaats van er eentje te kopen? Laat het ons in de reacties hieronder weten!