Bedrijfsevenementen zijn er in allerlei soorten en maten, maar ze hebben meestal wel één doel: jou als werknemer vermaken en een fijn gevoel geven. Naast het feit dat een bedrijfsevenement een positief effect heeft op de mensen die er werken, biedt het ook mogelijkheden om een persoonlijke band met klanten op te bouwen. Om je een beetje op weg te helpen, geven we deze week 3 leuke ideeën voor bedrijfsevenementen waar je ons voor kunt inschakelen!

3 leuke ideeën voor een bedrijfsevenement

Vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel is onderhand een fenomeen geworden en bij sommige organisaties komt het juist door déze borrel dat het kantoor of de werkplek ook op vrijdag goed bemand is. Gezellig na werktijd nog even wat drinken met wat borrelhapjes erbij zorgt voor een goede onderlinge band. Je kunt er natuurlijk ook vrijdag-visdag van maken, als je een collega hebt die een lekker scholletje voor iedereen wil bakken! En wat nou als je niet iedere vrijdag een borrel organiseert, maar alleen als het jou op dat moment uit komt? Geef ons een belletje en dan komen wij gewoon diezelfde middag of avond een partytent, een aantal statafels + barkrukken en, voor de wat koele avonden, een loungeheater bij je langs brengen.

Bedrijfsjubileum

Van de, misschien wel wekelijkse, vrijdagmiddagborrel rollen we door naar het bedrijfsjubileum. Want dat vier je niet zomaar ieder jaar! Het is vaak een bijzonder moment, waarvoor je langere tijd voorbereidingen treft. Collega’s, partners en leveranciers zijn aanwezig om een groot feest met jullie te vieren. Wat heb je nodig? Een erg enthousiaste groep organisatoren, wat creativiteit en een aantal grote partytenten, sfeerverlichting en natuurlijk een koelkast of wijnkoeler. Dit alles draagt bij aan het echte teamgevoel.

Klantendag

Vind je het belangrijk om een persoonlijke relatie met klanten te hebben of gaat het jou vooral om het zichtbaar zijn in de buurt? Dan is het organiseren van een klantendag een goed idee! Huur bijvoorbeeld een cateraar in, of organiseer een interactieve kookworkshop met klanten. Zorg voor een band die het publiek meeneemt in het repertoire of laat met een DJ de voetjes van de vloer gaan! Afhankelijk van de hoeveelheid gasten zorgen wij ervoor dat iedereen droog, warm en beschut staat met bijvoorbeeld een partytent 4×8 meter. De inrichting van de partytenten kun je zelf bepalen en met wat gekleurde sfeerverlichting zijn jullie klaar om te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *