+31 6 144 828 18 info@detent.nl

Wij hebben de laatste tijd niet stilgezeten, gelukkig maar! Zo waren wij aanwezig bij Bourgondisch Kattuk van vv Katwijk en Quick Boys culinair met een groot aantal partytenten, statafels en andere inrichting. Om iedereen te kunnen blijven voorzien van het juiste formaat partytent en de geschikte inrichting, hebben wij de afgelopen tijd meerdere artikelen aan ons assortiment toegevoegd. In dit artikel lees je er alles over!

Partytentverhuur DE TENT blijft vernieuwen!

Partytent 5×5
Ons nieuwste formaat partytent is de 5×5 meter partytent. Dit formaat partytent is zeer geschikt voor de wat grotere feesten in de wat grotere tuinen of bijvoorbeeld bij een straatbarbecue. Dit formaat biedt namelijk ruimte aan zo’n 30 personen. Je kunt deze partytent ook met korting huren inclusief inrichting:

Chromen afzetpaaltjes zwart
De chromen afzetpaaltjes hadden we al in het rood, maar we hebben ook een zwarte variant toegevoegd. Door de kleur passen deze paaltjes perfect bij onze zwart gekleurde tenten en geven daardoor een luxe uitstraling.

Steigerhouten tafel + luxe stoelen
De steigerhouten tafel met luxe stoelen zijn ideaal voor een feestje waarbij u verwacht dat een deel van de bezoekers graag zit in plaats van staat. De tafel is precies op maat gemaakt voor de bijpassende luxe stoelen, waardoor er precies twaalf omheen passen.

Warmtekanon
Wij moeten er nu nog even niet aan denken, maar er komt een tijd aan dat een warmtekanon zeer welkom is in onze partytenten. Daarom hebben wij nu alvast dit warmtekanon aan ons assortiment toegevoegd. Met dit kanon kun je binnen korte tijd een grote ruimte snel warm krijgen. Ideaal dus voor wat grotere partytent opstellingen.

IJsemmer + tang
Altijd handig voor de flessen wijn of champagne: Een ijsemmer met tang. Gooi er wat ijsklontjes in en je hebt de hele avond koude drankjes!

Garderoberek + hangers
Een van de meest succesvolle toevoegingen tot nu toe is het garderoberek met hangers. Want wie heeft het niet gemaakt bij het organiseren van een groot feest, een overvolle kapstok? Dit garderoberek is de oplossing en kan gemakkelijk overal naartoe verplaatst worden.

Kop en schotel + lepel
Niet heel spannend, wel heel handig: Kop en schotel met lepeltjes. Je kunt het maar nodig hebben…

 

En tenslotte, binnenkort ook in het assortiment een glazen drankdispenser. Hierover later meer! Vind jij dat wij nog iets missen in ons assortiment? Laat het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook.